Unboxing Solární fontány Esotec PALERMO LED - nové reels na našem instagramu

Nedávno jsme zveřejnili na našem Instagramu vzrušující unboxing naší solární fontány Esotec PALERMO LED. Pokud rádi trávíte čas ve své zahradě a milujete krásu přírody, tato fontána je pro vás jako stvořená.

Zářivá kombinace funkcí a designu

Solární fontána Esotec PALERMO LED není jen estetickým prvkem do vaší zahrady, ale také spojuje špičkovou technologii s elegantním designem. Tato fontána je vybavena vysoce kvalitním ponorným čerpadlem s ochranou proti přetížení a chodu na sucho, což zaručuje dlouhou životnost a spolehlivý provoz.

Průtok vody činí  240 až 330 litrů za hodinu, což umožňuje vytváření vodních efektů do výšky od 70 do 90 centimetrů. A to není vše - díky třem vyměnitelným tryskám můžete vytvářet různé tvary vodních trysků, které osvěží vaši zahradu.

Osvěžující noční efekty

Jedním z nejpozoruhodnějších rysů solární fontány Esotec PALERMO LED je její LED osvětlení. Se třemi vestavěnými LED diodami vytváří tento osvětlený vodotrysk ohromující efekty ve vaší zahradě, zejména po setmění.

Solární energie pro bezstarostný provoz

Základem provozu této fontány je solární energie, která je ekologická a ekonomická zároveň. Polykrystalický solární panel s výkonem 5 Wp je odolný vůči povětrnostním vlivům a zajišťuje stabilní napájení čerpadla. Dokonce je vybaven odnímatelným hrotem pro snadné umístění do země a kulovým kloubem pro optimální orientaci panelu ke slunci.

Flexibilní možnosti provozu

Solární fontána Esotec PALERMO LED nabízí také flexibilní možnosti provozu. Můžete ji používat přímo na solární energii nebo na záložní baterii. Toto čerpadlo lze provozovat nepřetržitě nebo v časovém režimu, což vám umožňuje plnou kontrolu nad jeho funkcemi.

 

Snímek obrazovky 2024-04-04 144548

Doplněk do vaší zahrady

Sada trysek, plastový bodec s otočným kloubem a další příslušenství jsou součástí balení, což zajišťuje snadnou instalaci a údržbu této fontány. Ať už sníte o romantických večerech ve vaší zahradě nebo relaxujete u osvěžujícího zvuku vody během horkých letních dnů, Solární fontána Esotec PALERMO LED je tím pravým doplňkem do vaší zahrady.

Solární fontána Esotec PALERMO LED spojuje eleganci s funkcionalitou, nabízí bezstarostný provoz a přináší do vaší zahrady osvěžující dotek přírody. Nechte se unést zvukem tekoucí vody a krásou světelných efektů, které tato fontána přináší. Navštivte naše stránky esotec.cz a objednejte si svou vlastní Solární fontánu Esotec PALERMO LED ještě dnes!