Proč používat provzdušňovače do jezírka?

Provzdušňovače jsou velmi užitečné pro jezírka, a to z několika důvodů:

  1. Zlepšují kvalitu vody: Provzdušňovače do jezírka dodávají kyslík do vody, což pomáhá zlepšit kvalitu vody. Kyslík podporuje růst a přežití rostlin a živočichů v jezírku a zároveň pomáhá snižovat koncentraci toxinů a jiných škodlivých látek v jezírku.

  2. Zabraňují tvorbě řasy: Provzdušňovače do jezírka pomáhají zabraňovat tvorbě řas. Řasy se mohou vyskytovat v jezírkách, kde je málo kyslíku a mohou způsobovat problémy s kvalitou vody, včetně zápachu a zhoršené průhlednosti vody.

  3. Podporují zdraví ryb: Provzdušňovače do jezírka podporují zdraví ryb tím, že dodávají kyslík do vody, což je nezbytné pro jejich přežití a růst. Když je kyslík v jezírku nedostatečný, ryby mohou být podrážděné a mohou mít problémy s dýcháním.

  4. Pomáhají regulovat teplotu vody: Provzdušňovače do jezírka také pomáhají regulovat teplotu vody tím, že rozptylují vrstvu vody na povrchu jezírka. To pomáhá udržovat konzistentní teplotu vody po celém jezírku a může pomoci snížit výskyt přehřátí vody v letních měsících.

solar_4

Celkově řečeno, použití provzdušňovačů do jezírka může pomoci udržovat kvalitu vody, zlepšit zdraví rostlin a živočichů v jezírku a zajistit, aby jezírko zůstalo zdravé a udržitelné po dlouhou dobu.

Solární provzdušňovač je velmi užitečný pro jezírka, která se nacházejí na místech, kde není přístup k elektřině, nebo pro ty, kteří chtějí snížit své náklady na energii.

Náš solární provzdušňovač Esotec AIR-plus obsahuje výkonný solární panel, který nabíjí vestavěnou lithium-iontovou baterii. Baterie poté napájí provzdušňovač, která uchovává energii i v případě kdy se slunce schová za mraky. 

Solární provzdušňovač je vyroben z odolného materiálu, který odolává vodě a počasí. Je snadno přenosný a instalace je velmi jednoduchá. Pouze umístěte solární panel na slunném místě, umístěte provzdušňovač do jezírka a zapněte jej.

Díky tomuto solárnímu provzdušňovači můžete mít krásné a zdravé jezírko. Tento solární provzdušňovač Esotec AIR-plus je velmi efektivní a bude sloužit po mnoho let.

rybicky

Na našem e-shopu máme i variantu solárního provzdušňovač Esotec Duo Air 101880, který má 2 vzduchové kameny. Jednodušší verzi pouze panel a jeden vzduchový kámen Esotec Air-S 101870.

 

Pokud chcete mít krásné a zdravé jezírko, které bude přitahovat pozornost a bude sloužit jako zdravé útočiště pro vaše rybičky, solární provzdušňovač je pro Vás tou správnou volbou. Kupte si ho dnes a užijte si krásné jezírko po mnoho let!