Solární zavlažovací systém Esotec Water Drops 101100 – Zavlažování bez starostí

V dnešní době, kdy je ekologické povědomí na vzestupu a úspora energie stává se denním požadavkem, přichází solární zavlažovací systém Esotec Water Drops jako dokonalé řešení pro každého zahradníka, který chce své rostliny zalévat udržitelně a efektivně. V této recenzi se podíváme blíže na to, jak tento systém funguje a co vám může nabídnout.

101100-09-shopware

Klíčové vlastnosti

  • Automatické zavlažování: Systém umožňuje nastavení doby zalévání v rozmezí od 0,5 do 12 minut, a to až do maximálního objemu 5 litrů na interval, což zajišťuje, že vaše rostliny dostanou přesně to, co potřebují, a kdy to potřebují, s maximálním denním objemem 10 litrů.
  • Solární napájení: Vysoce kvalitní solární panel efektivně nabíjí vestavěnou baterii, což znamená, že systém nevyžaduje připojení do elektrické sítě a může být umístěn kamkoliv na vaší zahradě.
  • Flexibilní instalace: Díky pozemnímu hrotu a nástěnnému držáku lze solární panel umístit prakticky kamkoliv, což vám dává svobodu přizpůsobit systém specifikám vaší zahrady.
  • Snadná montáž a minimální údržba: Jednoduchost nastavení a minimální potřeba údržby znamená, že po uvedení do provozu je systém prakticky bezobslužný.

101100-06-shopware

Jak systém funguje

Solární zavlažovací systém Esotec Water Drops využívá solární energii pro napájení čerpadla, které automaticky distribuuje vodu k vašim rostlinám. Díky časovači můžete nastavit, kdy a jak dlouho má systém zalévat, což zajišťuje efektivní využití vody. Voda je čerpána přímo z jakéhokoli zásobníku, jako je například sud s dešťovou vodou , což umožňuje využití shromážděné vody a snížení spotřeby vody z veřejného vodovodu.

338

Proč zvolit Esotec Water Drops?

  • Ekologický a úsporný: Využívá obnovitelnou energii a snižuje spotřebu vody.
  • Pohodlný a spolehlivý: Umožňuje automatické zavlažování bez nutnosti vaší přítomnosti.
  • Flexibilní a snadno instalovatelný: Lze ho snadno přemístit nebo upravit podle potřeb vaší zahrady.

101100-05-shopware

Závěr

Solární zavlažovací systém Esotec Water Drops 101100 představuje vynikající řešení pro ty, kdo hledají efektivní, udržitelný a snadno ovladatelný způsob, jak udržet své rostliny zdravé a hydratované. S minimálními nároky na údržbu a flexibilními možnostmi instalace je ideální volbou pro každého, kdo chce své zavlažování převést na zelenou stranu.